Vali Hilmi Tolun Ortaokulu

Telefon : 0 344 234 03 34
WEB https://valihilmitolun.meb.k12.tr
Adres : GAYBERLİ Mah. 8. SOK. 9/A Kayseri yolunda köy garajı kavşağından ileri sağ tarafa 90 mt.dir...PİAZZA AVMden batıya doğru 900 mt. gidilerek de okulumuza ulaşılabilir. ONİKİŞUBAT/KAHRAMANMARAŞ
VİZYON : Katılımcı, Demokratik Ve Laik, Bilimsel Düşünen, Eleştriye Ve Değişime Açık, Öğrenmeye İstekli,planlı Yaşayan, Kendisiyle Barışık,çevresiyle Uyumlu, Çevresine Örnek Olabilen,girişimci , Hoşgörülü Ve Sağlıklı Bireyler Yetiştirmektir.
MİSYON : Öğrencilerin Bireysel Farklılıklarını Göz Önüne Alarak Kendine Güvenen , Çevresine Saygılı,dürüst, Milli Değerlere Bağlı, Özgüe Düşünebilen, Katılımcı, Belirli Bir Amacı Olan Ve Geleceğe Güvenle Bakan Bireyler Olarak Yetişmesini Sağlamaktır.
BAŞARILAR :

Öğretim Şekli :Normal Öğretim-Tekli 08:00 - 14:20
Saatler : 07:10 12:50
Isınma : kombi-doğalgaz-merkezi
Servis : Servis bulunmaktadır.
Ulaşım : otobüs-özel araç
Yerleşim Yeri : Gayberli Mah. orman bölge müdürlüğü altı kayseri yolu kenarı özal siteleri bitişiği
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : 0 km...şehir merkezindeyiz...
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler : VOLEYBOL-FUTBOL TURNUVALARI